Ela Iliesi

Realitatea Virtuala e aici! Bucura-te de jocuri VR la sala in Bucuresti sau acasa

Realitatea Virtuala promite niste experiente extrem de interesante din clipurile si recenziile care se gasesc online, asa ca ne-am hotarat sa mergem si sa testam echipamentul si jocurile la o sala de VR din Bucuresti.

Recomandam insistent testarea jocurilor inainte de a cumpara echipamentul de VR (console, ochelari, controllere) si jocurile (ce impreuna ajung acum undeva la 4000 de lei), deoarece poate exista o stare de motion sickness in unele cazuri, care sa nu iti permita sa te joci mai mult de cateva minute.

Studioul VR se gaseste in incinta Clubului Fabrica (Str 11 iunie, nr 50 - zona Parcul Carol - Unirii), in spate, pe partea dreapta, odata ce ai intrat pe poarta.

Personalul este pasionat, cunoaste foarte bine domeniul si te ajuta cu rabdare sa alegi cele mai bune jocuri si sa intelegi ce trebuie sa faci pentru o experienta cat mai buna.

Noi am incercat si ne-au placut The Blu, explorarea oceanului,


jocuri cu arcasi, care te pun la actiuni fizice,


si jocul in care poti experimenta lucruri extrem de periculoase in viata reala, precum urcarea Everstului.


Este destul de greu de explicat experienta, dar cu siguranta se merita, astfel ca cel mai bine este sa mergeti si sa incercati. Preturile sunt acum foarte accesibile: 10 lei pentru 15 minute, si 50 lei per ora.