Lefter Radu | Specialist SEO

Fotografii optimizate prin realitatea augmentata




Peretele amintirilor continea pana acum poate doar poze. De astazi putem incerca ca, prin realitatea augmentata, fotografiile sa aiba si sa conduca de fapt, prin niste clipuri, care sa arate chiar ce s-a intamplat in momentul respectiv. In felul acesta nu mai trebuie sa le explicam prietenilor si sa incerce ei sa-si inchipuie. Putem spune ca peretele amintirilor prinde viata.

Desi in ziua de azi a face un film este la fel de usor ca a face o poza, fotografiile vor face inca multa vreme parte din viata noastra, pentru ca surprind exact momentul care vrem sa dainuiasca. Cu toate acestea, oamenii au nevoie de mai multa interactivitate, dovada fiind ramele electronice care au devenit deja foarte populare.

Realitatea augmentata face aceasta interactivitate mai accesibila. Pozele expuse in casa dumneavoastra pot conduce spre o avalansa de amintiri prin prisma unui smartphone sau al unei tablete. Poza se poate transforma astfel intr-un film sau intr-un slide care ne introduce in experienta pe care am dorit s-o imortalizam fara sa pierdem esenta acesteia.