Lefter Radu | Specialist SEO

Afis electoral imbunatatit prin realitatea augmentata



O data la cativa ani, o data cu apropierea alegerilor electorale, orasele se impanzesc cu astfel de afise si pliante care prezinta candidatii. Pozele acestea nu spuneau insa prea multe, cel putin nu pana acum cand, cu ajutorul realitatii augmentate, poti sa afli mai multe despre candidatul din poza, poti sa urmaresti discursurile lui sau sa fii condus la platforma lui. Indiferent de preferatul dumneavostra in ceea ce priveste alegerile prezidentiale, cu realitatea augmentata veti putea sa va informati mai bine si sa luati decizii mai bune.

Pentru politicieni este cateodata mai important cum promit decat ce promit pentru a reusi sa-si convinga publicul sa-i voteze. Campaniile electorale sunt foarte eficiente in a aduce mesajul alegatorilor, insa ce face diferenta este impactul pe care il are acesta.

Realitatea augmentata poate fi exact plusul de care are nevoie un afis lectoral pentru a face mesajul sa atinga tinta. Candidatul are de obicei doar cateva ocazii de a tine discursuri si de a se exprima public, insa cu ajutorul realitatii augmentate fiecare afis si pliant se poate transforma intr-o adresare catre potentialul alegator. Acesta are de asemenea sansa de a se informa mult mai usor despre atitudinea candidatilor fata de problemele care il intereseaza si de a face o decizie potrivita pentru interesele sale.