Lefter Radu | Specialist SEO

Realitatea augmentata poate fi inspaimantatoare in cartea Horrible Hauntings

Noua editie a cartii foloseste realitatea augmentata pentru a aduce la viata strigoii si stafiile

Desi cartile din genul horror pot fi infricosatoare de la sine, ultima editie a Horrible Hauntings de la Goosebottom Books a fost imbunatatita prin realitatea augmentata pentru a face experienta si mai inspaimantatoare.


Personajele legendare din paginile ei prind viata prin noile caracteristici interactive

Personajele par a se misca in format 3D prin folosirea unei aplicatii de realitate augmentata pe un smarthphone sau o tableta indreptata spre paginile optimizate.

Zece personaje faimoase au fost optimizate prin caracteristicile de realitate augmentata

Aceste cazuri istorice de bantuire sunt acum nu numai descrise in cuvinte si imagini fixe ci, prin folosirea realitatii augmentate, cititorii le pot vedea miscandu-se si pot interactiona cu ele. Fantomele tridimensionale prind viata si se misca chiar sub ochii spectatorilor. Pot fi deasemenea manipulate de catre cititor prin anumite caracteristici de realitate augmentata.
Cazurile sunt printre cele mai faimoase si sunt splendid ilustrate pentru a arata cititorului unele dintre cele mai terifiante si fascinante fantome care au bantuit fata Pamantului. Printre cele care sunt prezentate in acest volum se afla Olandezul Zburator, Poltergeistul Amherst, Calaretul fara Cap, Bloody Mary si chiar printii care bantuie Turnul Londrei.
Aceste personaje sunt aduse la viata de catre elementele de realitate augmentata din carte. Experienta poate fi schimbata si imbunatatita folosind un smartphone sau o tableta si, prin manipularea controalelor sau chiar prin vorbit, poate fi adusa sub controlul cititorului.
Site-ul oficial al cartii se numeste "Horrible Hauntings: An Augmented Reality Collection of Ghosts and Ghouls" – "Bantuiri oribile: O colectie prin realitate augmentata de monstri si stafii". Este scrisa de Shirin Yim Bridges si ilustratiile au fost create de William Maughan. Va crea cu siguranta un precedent pentru alte tipuri de literatura ilustrata.

Sursa: qrcodepress.com