Lefter Radu | Specialist SEO

Adaugarea unei animatii de realitate augmentata la o revista




Cu ajutorul realitatii augmentate putem adauga acum obiecte 3D si pe publicatiile tiparite. In poza vedeti un exemplu util pentru cei care vor sa imbogateasca experienta utilizatorului sau, de ce nu, sa ajute copiii sa inteleaga si sa vada mai bine lucrurile pe care altadata trebuiau sa si le inchipuie.

Educatia este unul dintre cele mai importante domenii care beneficiaza in mod continuu de pe urma progreselor tehnice. Realitatea augmentata are un potential imens pentru educatie, deoarece efectele vizuale sunt dovedite a ajuta foarte mult la retinerea informatiei.

Astfel, revistele cu caracter educativ sau poate intr-o zi chiar manualele pot folosi realitatea augmentata pentru a le oferi cititorilor exemple cat mai clare si mai vii ale teoriilor pe care le prezinta. Cei mici au cel mai mult de castigat, de vreme ce in ziua de azi copiii sunt nevoiti sa asimileze cat mai multa informatie intr-un timp cat mai scurt si de multe ori cuvantul scris nu poate sa produca efectul unei imagini sau al unui model 3D. Descrieri istorice sau locatii indepartate prind viata chiar pe pagina tiparita, marind astfel si interesul cititorilor pentru subiectul prezentat.