Lefter Radu | Specialist SEO

Carte de vizita optimizata AR




Cartile de vizita nu mai sunt limitate acum doar la ceea ce se putea tipari pe o mica bucatica de hartie. Cu ajutorul realitatii augmentate puteti sa vedeti si sa fiti condusi direct spre email-ul persoanei, website-ul ei, puteti sa apelati direct apasand un singur buton, sa vedeti pagina de Facebook a acelei persoane sau chiar poza in cazul in care v-ati intalnit la o conferinta si nu ati mai fi sigur ca o recunoasteti.

Cartile de vizita sunt foarte importante pentru orice profesionist. Informatia care se afla pe ele se limiteaza de obicei la strictul necesar, insa acum aceasta informatie poate fi optimizata cu ajutorul realitatii augmentate. Toate datele de contact alaturi de alte informatii pretioase, cum ar fi poze, profiluri online, reputatia acelei persoane pot fi accesate direct prin smartphone.

Prezentarea si prima impresie sunt de multe ori cruciale pentru a castiga bunavointa si increderea unui nou client. Cartile de vizita optimizate cu ajutorul realitatii augmentate pot fi de-a dreptul impresionante prin calitea detaliilor si bogatia informatiei si pot crea o impresie durabila asupra potentialilor clienti.